Financiering voor zonnepanelen

Zonnepanelenberekenen.nl is onderdeel van HypotheekOnline die met name gespecialiseerd in het opnemen van overwaarde en het financieren van verbouwingen of verduurzaming zijn.

Opeens heb je het, er moeten zonnepanelen op je dak. Maar na wat rekenwerk ben je er inmiddels achter dat je toch meer zonnepanelen wilt laten plaatsen dan je in eerste instantie had gedacht. Zonnepanelen gaan lang mee en je wilt natuurlijk graag anticiperen op toekomstig energieverbruik, of dat nou een elektrische auto is, gezinsuitbreiding of een warmtepomp. Jullie willen klaar zijn voor de toekomst. Misschien heb je een aantal offertes ontvangen voor zonnepanelen en vraag je je af hoe je de financiering rond moet krijgen. 

Zonnepanelenberekenen.nl is onderdeel van HypotheekOnline en wij zijn met name gespecialiseerd in het opnemen van overwaarde en het financieren van verbouwingen of verduurzaming. Ook wanneer je de zonnepanelen niet bij ons koopt kijken we graag naar de financieringsmogelijkheden.

Financiering berekenen

Hypotheek voor zonnepanelen 

 Voor lagere bedragen, bijvoorbeeld 10.000,- euro, is het meestal niet gunstig om de hypotheek te verhogen. Dat heeft met name te maken met de aanvullende kosten. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, notariskosten of taxatiekosten. 

Waardevermeerdering woning 

Krediet/persoonlijke lening 

Warmtefonds

verbouwingshypotheek berekenen